Käytä LRSO:n tilinumeroa FI74 4309 1920 1220 49 maksaessasi yhdistykselle osoitettuja tilisiirtoja. 

Tapahtumaan ilmoittautuminen

Ilmoittautuessasi anna seuraavat tiedot:

  • ilmoittautujan, myös seuralaisen, etu- ja sukunimi
  • onko kyseessä jäsen vai ei-jäsen
  • tarvittaessa ruoka-ainerajoitteet
  • ilmoita lähtöpysäkkisi, mikäli matkalle lähdetään useammasta paikasta

Ilmoita tietosi tiedotteen yhteydessä mainitulle ilmoittautumisten vastaanottajalle.

Saatuasi vahvistuksen maksa tapahtuman hinta yhdistyksen tilille (ellei muuta tiliä mainita). Viestikenttään sekä tapahtuman että osallistujien nimet.

Tapahtumaan tai retkeen osallistumisen peruuttaminen   Avaa linkki     

                                                                            

2020 syksy

Puheenjohtajan kirje:

Elokuinen tervehdys teille, LRSO:n jäsenet!

Lämpimän kesän jälkeen ilmassa alkaa jo olla syksyn tuntua ja olemme LRSO:n hallituksessa suunnitelleet yhdistyksemme syyskauden toimintaa. Melkoisen haasteen suunnittelulle tuo mahdollinen koronan toinen aalto. Keväällähän jouduimme perumaan kaikki tilaisuudet ja nyt odotukset ovat korkealla sen suhteen, että toiminta voisi vähitellen normalisoitua. Päädyimme hallituksessa siihen, että emme järjestä syyskaudella bussimatkoja emmekä isoja tilaisuuksia. Tälle vuodelle suunnitellut Laitilan kevätretki, Tuusulanjärven kierros ja teatterimatka voidaan toivottavasti toteuttaa ensi vuonna.

Tässä jäsenkirjeessä kerromme syyskauden ohjelmasta. Toivottavasti löydät sieltä itseäsi kiinnostavia tilaisuuksia. Tilaisuuksissa huolehdimme turvaväleistä ja käsihygieniasta. Tilaisuuksiin ei pidä kenenkään tulla, jos on vähänkään sairauden oireita. Mahdollisen maksamasi osallistumismaksun saat ilman muuta takaisin, jos joudut perumaan osallistumisesi lievienkin oireiden takia taikka jos koronatilanteen takia et halua osallistua. Muistathan kuitenkin aina ilmoittaa peruuttaminen kyseisen tapahtuman vastuuhenkilölle.

Tiedottamista tehostamaan perustimme LRSO:n FB-sivut:  https://www.facebook.com/LRSOry. Käypä kurkkaamassa ja tykkäämässä! Jos FB ei ole sinulle tuttu, kannattaa tulla mukaan marraskuun opastustilaisuuksiin.

Jos joudumme peruuttamaan tilaisuuksia, tiedotamme siitä nettisivuilla ja sähköpostitse. Mikäli et ole saanut yhdistykseltä sähköpostia, varmista tiedon perilletulo ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi jäsensihteerille: riitta.tiikasalo(at)gmail.com. Seuraava jäsenkirje lähetetään tammikuussa 2021.

Toivotamme kaikille terveyttä ja hyvää syksyä! Tapaamisiin LRSO:n tilaisuuksissa!

 

 

Syksyn 2020 toimintaa:

1. JÄRJESTYKSEN ILOA SENIOREILLE to 3.9. klo 17-19 Olkkari, Raisiontori 6, Raisio, 1.krs., Tasalan apteekin vieressäKeväällä peruuntunut tilaisuus on melkein täynnä kevään tilaisuuteen ilmoittautuneita.  Pari nopeinta ehtii vielä mukaan. Max. 20 henkeä antaa meille vielä hyvät turvavälit tilassa. Toivottavasti saadaan toteutettua. Kysele Irjaleenalta: irjaleena(at)iki.fi. Maksu vahvistuksen saatuasi yhdistyksen tilille (ks. sivun yläreuna). Muista liittää oma nimesi ja mihin tilaisuuteen olet tulossa. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, miten pääset iloisena ja hyvällä mielellä järjestämään tavaroitasi. Tavarakaaoksen ei tarvitsekaan olla kaaos. Luopuminenkaan ei tuota tuskaa, kun asiaa miettii ja suunnittelee ammattijärjestäjän avulla.Paikalla koulutettu ammattijärjestäjä Leena Aalto, JärjestyksenILOHinta: 8 €, sisältää kahvin/teen ja leivonnaisen. Pidetystä tapahtumasta päivitys FB:ssa.

2. TIISTAINA 15.9. KLO 13.00 - 15.00 Syysretki Haunisten altaalle. FB.

3. VIININMAISTAJAISET to 29.10. klo 17-19 Raision kaupungintalon takkahuone, Nallinkatu 2, Raisio. Maistellaan syksyn ja talven juhlahetkiin sopivia viinejä pikkupurtavan kera viinimestari Antti-Veikko Pihlajamäen opastamana. Hinta 20 €/henk. Ilmoittautumiset 30.9. mennessä saila.rintee(at)gmail.com tai tekstiviestillä p. 0445600505. Saatuasi vahvistuksen maksu yhdistyksen tilille (ks. yllä). Kevään ilmoittautumiset ovat voimassa ja mukaan mahtuu vielä 14 osallistujaa. Tapahtuma on täynnä. Voit ilmoittautua varalle.

4. MONIKULTTUURINEN DIGIRUOKAKURSSI ke 11.11. Peruutettu Rasekon toimesta.

5. TAVATAAN FACEBOOKISSA  ke 18.11. ja pe 4.12 . Tapahtuma peruutettu.

 

 

6. Yhdistyksen PERINTEINEN JOULULAULUTILAISUUS pidetään ulkoilmatapahtumana Naantalin Luonnonmaalla, Raision kaupungin leirikeskuksessa Kesärannassa 8.12. klo 13.00 alkaen - sään salliessa. 

Tapahtumasta tulossa vielä lisätietoa, mm. ajankohta varmistetaan kotisivuilla, FB:ssa ja sähköpostitse.

 

 

 

Huom!

Myös Turun seudun senioriopettajat ry:n tapahtumiin voivat jäsenemme joskus osallistua. Käy sivulla: http://www.turun-seudun-senioriopettajat.fi/tapahtumakalenteri/index.html

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                       

 

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
seniorit(at)oaj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.