Käytä LRSO:n tilinumeroa FI74 4309 1920 1220 49 maksaessasi yhdistykselle osoitettuja tilisiirtoja. 

Tapahtumaan ilmoittautuminen

Ilmoittautuessasi anna seuraavat tiedot:

  • ilmoittautujan, myös seuralaisen, etu- ja sukunimi
  • onko kyseessä jäsen vai ei-jäsen
  • tarvittaessa ruoka-ainerajoitteet
  • ilmoita lähtöpysäkkisi, mikäli matkalle lähdetään useammasta paikasta

Ilmoita tietosi tiedotteen yhteydessä mainitulle ilmoittautumisten vastaanottajalle.

Saatuasi vahvistuksen maksa tapahtuman hinta yhdistyksen tilille (ellei muuta tiliä mainita). Viestikenttään sekä tapahtuman että osallistujien nimet.

Tapahtumaan tai retkeen osallistumisen peruuttaminen   Avaa linkki     

                                                                            

2021 kevät

Yhdistyksen facebook-sivut:

https://www.facebook.com/LRSOry

 

 

Tammikuinen tervehdys teille, LRSO:n jäsenet!

Toivottavasti tästä vuodesta tulee kaikin tavoin viime vuotta parempi. Syyskaudella emme pystyneet järjestämään kuin kolme jäsentapahtumaa ja koronapandemia vaikuttaa edelleen myös kevätkauden suunnitelmiin. Toistaiseksi emme ole hallituksessa suunnitelleet mitään bussimatkoja emmekä teatteritarjontaa. Suunnitelmissa kuitenkin on koronaturvallisesti järjestettyä ulkoilu- ja kerhotoimintaa sekä nojatuolimatkoja. Toivottavasti myös vuosikokouksen pitäminen onnistuu totuttuun tapaan Raision kaupungintalolla. Varaudumme kuitenkin siihenkin vaihtoehtoon, että se joudutaan pitämään etäkokouksena. 

Jos tilaisuus joudutaan peruuttamaan, tiedotamme asiasta LRSO:n netti- ja FB-sivuilla sekä sähköpostitse. Mikäli et ole saanut yhdistykseltä sähköpostia, varmista tiedon perilletulo ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi jäsensihteerille: riitta.tiikasalo(at)gmail.com.

 

1. Nojatuolimatka "Patsastelua Suomen Turussa" TO 4.2. klo 15.30 - 17.00 järjestetään etäyhteyden kautta, joten voit seurata esitystä mukavasti omassa nojatuolissa istuen. Nojatuolimatkalla tutustutaan KM, auktorisoitu matkailuopas Seija Sorsavirran johdolla Turun moniin patsaisiin ja kuullaan niiden tarinat ja tekijät. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumiset 31.1. mennessä: ra.jaaskelainen(at)gmail.com tai 0408347805. Ilmoita sekä sähköpostiosoitteesi että puhelinnumerosi! Mikäli saman ruudun äärellä on useampi nojatuolimatkailija, niin mainitse sekin ilmoittautumisen yhteydessä, jotta saamme tietää osallistujien kokonaismäärän. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse ohjeet ja linkki, jota klikkaamalla pääsee helposti mukaan sekä Seijan yhteystiedot siltä varalta, että tarvitset lisäohjeita liittymisessä.

2. LRSO:n vuosikokous 25.2.2021 klo 14.00 etäkokouksena

Joudumme valitettavasti pitämään Lounaisrannikon Senioriopettajien vuosikokouksen koronaepidemian vuoksi etäkokouksena. Tämä tapahtuu Zoom-ohjelman kautta torstaina 25.2. klo 14.00. Tästä oli alustava tieto jo yhdistyksen kotisivuilla ja jäsenkirjeessä 1/2021. Kokoustila netissä avautuu kokouspäivänä klo 13.45, ja sihteeri hyväksyy sinut mukaan kokoukseen. Etäyhteys voi välillä katkeilla, mutta siinä tapauksessa kirjaudutaan vaan uudelleen ja jatketaan kokousta. Jotta voit osallistua kokoukseen etänä, sinun tulee ilmoittautua yhdistyksen sihteerille viimeistään nyt tulevana sunnuntaina 21.2.2021: timtuu12(at)gmail.com. Harjoittelu ZOOM -ohjelmalla kokousta varten tapahtuu tiistaina 23.2. klo 10-10.30, kun sihteeri lähettää alla olevan näköisen kutsun osallistujalle sähköpostin kautta.Timo Tuusvuori is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
Topic: Kokeilu
Time: Feb 24, 2021 10:00 Helsinki
Join Zoom Meeting  klikkaamalla alla olevaa linkkiä
T. Timo Tuusvuori, sihteeri

3. Nojatuolimatka "Tuttu ja tuntematon Tukholma" TI 16.3. klo 14.00 – 16.00 järjestetään  etäyhteyksien kautta. Matkailuoppaana toimii KM Seija Sorsavirta. Kuulet mukaansatempaavia tarinoita ja saat vinkkejä matkallesi Pohjolan Venetsiaan. Abba-museo, Juni-backen, Skansen, Vasa-museo, Vikingaliv-museo, Nobel-museo, SkyView-gondoli ja paljon muuta tulee tutuksi tällä nojatuolimatkalla. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumiset 12.3. mennessä: ra.jaaskelainen(at)gmail.com tai 0408347805. Ilmoita sekä sähköpostiosoitteesi että puhelinnumerosi! Mikäli saman ruudun äärellä on useampi nojatuolimatkailija, niin mainitse sekin ilmoittautumisen yhteydessä, jotta saamme tietää osallistujien kokonaismäärän. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse ohjeet ja linkki, jota klikkaamalla pääsee helposti mukaan sekä Seijan yhteystiedot siltä varalta, että tarvitset lisäohjeita liittymisessä.

 

4. Ulkoilukerho 

Toiminta tauolla.

Ulkoilukerhoa aloitellaan…                                                                                                 

Ulkoilukerho alkaa kokoontua helmikuusta alkaen 1-2 kertaa kuukaudessa. Mukaan pääsee ilmoittautumalla Riitta Tiikasalolle. Riitan kanssa vetäjänä aloittava Jyrki Aaltonen on yhdistyksemme toimialueen ulkoiluliikuntapaikkoja hyvin tunteva jäsenemme.

Koronarajoitusten mukaisesti toteutettavassa kerhossa aloitetaan ensimmäinen tapaaminen kävelyllä ja tutustuen samalla toisiimme. Tällöin sovitaan seuraava kokoontuminen jatkotapaamisille huomioiden kerholaisten toivomuksia, joita voi antaa toki jo ennakkoon Riitalle. Torstai aamupäivä tullee olemaan kokoontumisajankohta. 

Toinen kokoontuminen 25.2. klo 10.00 Tasalanaukio, Raisio.

Ilmoittaudu RiittaTiikasalolle riitta.tiikasalo(at)gmail.com  (p. 050 370 9775), jos pääset tulemaan.

 

5. Käsitöitä ja kirjallisuutta. Peruttu.

 

 

 

                                                                                                                           

 

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
toimisto(a)osj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.